OM OSS


img

PORTALEN FÖR BOLAGSTJÄNSTER

Svensk Bolagsförmedling Ekonomi AB verkar för att göra det enklare för Sveriges entreprenörer att starta, driva och utveckla sin verksamhet. Vår mission är att vara med som en naturlig partner genom hela bolagsresan och har därför samlat ihop vårt erbjudande med nödvändiga tjänster längst vägen. Oavsett om du är i uppstartsfasen och vill slippa krångliga registreringsprocesser eller om du letar efter att utveckla ditt befintliga bolag kan vi hjälpa dig.Med våra kontor centralt belägna på Solna Business Park i Solna , Stockholm kan vi erbjuda rådgivning på plats så väl som över telefon. Våra medarbetare har lång erfarenhet och expertis av etablering- och utveckling av bolag och har tillsammans hjälpt över 10.000 företag att starta sedan 2010.

Svensk Bolagsförmedling Ekonomi AB
Smidesvägen 12(Visa på karta)
171 41 Solna
08-123 503 29
support@svenskbolagsformedling.se

Varför starta genom Svensk Bolagsförmedling?


img

Korrekta uppgifter

Din handläggare är med dig i alla bolagsärenden och försäkrar dig om att alla uppgifter gentemot myndigheterna blir korrekt ifyllda.

Snabbaste handläggningstiderna på marknaden

Vi garanterar dig samtliga nödvändiga dokument inom 24 timmar vid din bolagsstart.

img
img

Personlig handläggare

Du får en personlig handläggare från dag ett som förutom att hjälpa dig komma igång även ger dig råd längst bolagets resa.

Fler bolagstjänster

När du startar via oss får du även tillgång till ett nätverk av andra tjänster som är nödvändiga vid ditt bolag, som exempelvis bokföringshjälp, juridiska tjänster och marknadsföringstjänster.

img
img

Följ oss här

img img img img