Ali Reza Jafari berättar om sitt familjeföretag i Falun

6 October, 2021by Stefan Karlsson

Berätta hur du kom på tanken att starta ditt eget företag? Vad var drivkraften?

-Både min pappa och bror är plattsättare och de är även delägare i bolaget, de har utbildats i just detta och jag har varit med sedan första början, så jag hade bestämt mig för att jobba med detta redan som liten.

Vad är målsättningen med ditt företagande?

-Pappa stod som arbetslös tidigare i Sverige. Min bror och jag hade andra jobb och nu ville vi göra någonting tillsammans som ett familjeföretag. Vår målsättning är att vi alltid ska leverera ett bra jobb mot våra kunder. Det här gänget vet vad vi gör!

Vad är det för produkter/tjänster som du erbjuder?

-Vi utför byggnadssnickeri, byggservice och plattsättningar.


Varför ska man köpa dina tjänster/produkter?

-Vi vet att vi är duktiga på det vi gör. Vi är utbildade och har lång erfarenhet av detta.


Vem är din kundgrupp? Konsument? Företag?

-Vi vänder oss mot både privatpersoner och företag.


Vad har du för öppettider och hur kan man ta kontakt med dig?

07.00 – 19.00.

Lättast tar du kontakt med oss via telefon eller e-post.

[email protected] 0765806958

Kan du berätta om din erfarenhet SBS NORWAY / Svensk Bolagsförmedling när du skulle starta företag?

Det gick ju smidigt det här. Jag hade ingen aning hur jag skulle göra. Jag har haft många vänner som gått i konkurs, så jag var rädd att starta upp. Nu har jag koll och vet vad jag håller på med tack vare den hjälpen jag fick med etableringen.


Om du skulle rådgiva någon som ska starta ett nytt företag med ett tips, vad skulle det vara?

Forska fram med vad som gäller med ditt företag, det är inte alla som vet det. Det är något man ska tänka på, så att det inte går snett.

Stefan Karlsson

SBF
Svensk Bolagsförmedling
Svensk Bolagsförmedling är Sveriges ledande start-up konsult. Med över 10 års erfarenhet, stort kontaktnät och branschens skarpaste rådgivare hjälper vi stora som små start-ups att uppnå sin fulla potential med skräddarsydda handlingsplaner och smart branding.
Följ oss
Sociala medier
SBF
Svensk Bolagsförmedling
Svensk Bolagsförmedling är Sveriges ledande start-up konsult. Med över 10 års erfarenhet, stort kontaktnät och branschens skarpaste rådgivare hjälper vi stora som små start-ups att uppnå sin fulla potential med skräddarsydda handlingsplaner och smart branding.
Kom i kontakt
Följ oss på sociala medier

Copyright by Svensk Bolagsförmedling. All rights reserved.

Copyright by Svensk Bolagsförmedling. All rights reserved.