Intervju med Daniela från MAJ STAFF AB

7 October, 2021by Stefan Karlsson1
Hej Daniela Cerghizan!

 

 • Berätta om hur du kom på tanken att starta ditt eget företag inom bemanning, vad var drivkraften, hur kommer det sig att du valde att sätta igång nu?

Jag har arbetat för ett stort företag som områdeschef i flera år och har drivit den administrativa verksamheten i princip helt själv när det kommer till ekonomi, personalfrågor med mera. Det kändes inte som att jag var riktigt uppskattad och det syntes på lönen också. Personalpolitiken var inte så som jag hade velat ha den så det är därför jag har bestämt mig för att starta eget inom bemanning och jobba för mig själv. Då kan man bestämma hur man vill behandla sin personal, vad de ska ha för löner och så vidare. Man kan göra saker annorlunda, man kan göra exakt som man vill.

 • Vad var det som du arbetade som?

Områdeschef med ansvar för budget, personalrekrytering, schemaläggning och ekonomiansvar.

 • Vad är målsättningen med ditt företagande? Vart ser du dig själv om några år?

Jag räknar med att ha minst 20 anställda inom ett år och några timanställda. Jag har stora nätverk bland chaufförer, så det är inte några problem att hitta bra folk. Det är rätt tid att starta en bemanning, speciellt nu när arbetsförmedlingen minskar sin verksamhet. Jag börjar med att tillhandahålla chaufförer men kommer utöka verksamheten till andra typer av branscher också. Allt eftersom och i framtiden är planen att expandera till Norge och Danmark.

 • Vad är det för produkter/tjänster som du erbjuder?

Jag fokuserar mest på bemanning inom åkeribranschen just nu men vi kommer utöka verksamheten till andra typer av branscher också.

 • Varför ska man köpa just dina tjänster/produkter, vad särskiljer dig från andra aktörer?

Jag är seriös, pålitlig och kan leverera med snabba puckar. Får jag en beställning idag kan jag ordna fram en chaufför till imorgon. Eftersom det är min personal så behöver inte kund bry sig om sånt som kommer med att ha anställda, som t.ex semesterplanering och vikariat med mera.

 • Vem är din kundgrupp, konsumenter eller företag?

Företag. Just nu har jag tre stora kunder och några mindre. Jag tar in nya kunder löpande bara det är seriösa företag, vi är fackligt anslutna.

 • Vad har du för öppettider, hur kan man komma i kontakt med dig?

Dygnet runt! Jag har jobbat dygnet runt i flera år, personalen ringde elva på kvällen, kunderna fem på morgonen, jag var alltid tillgänglig så där har vi inga issues! Så har jag arbetat som anställd så ni kan tänka er själva hur det är när jag arbetar för mitt eget bemanningsföretag.

Telefonnummer: 0706886732

Mejladress: [email protected]

Hemsida: www.majstaff.se

 • Kan du berätta om hur det var att starta ditt bemanningsföretag med hjälp av Svensk Bolagsförmedling? 

Jag tycker att de är fantastiska, det gick väldigt lätt! Jag pratade med en kille som heter Oskar Bladh, han ringde upp mig efter att jag fyllt i mina uppgifter på hemsidan och var väldigt bra och effektiv. Han förklarade vad jag behöver i form av marknadsföring och etablering. En väldigt grym säljare måste jag säga, jag har själv arbetat som säljare och man hörde på Oskar att han inte bara var en grym säljare utan han var involverad i själva diskussionen. Han var bra på att presentera produkter som man faktiskt behöver, han är på kundens sida på det sättet, han vet vad han gör!

 • Om du ska ge någon ett råd som går i tankarna att starta företag vad skulle det vara? 

Att de ska ringa Svensk Bolagsförmedling. Det är mycket lättare än att göra det själv och man får veta mycket saker som man inte tänkt på själv, man tänker kunder, man tänker personal men man kanske inte har tänkt på hemsida, företagsmejl och Fortnox för att ta några exempel. Svensk Bolagsförmedling är professionella och vet vad de gör!

Stefan Karlsson

One comment

 • Agregator wiadomości

  7 May, 2022 at 12:11

  Nice information, good, It looks like you share actually after looking at this

Leave a Reply

Your email address will not be published.

SBF
Svensk Bolagsförmedling
Svensk Bolagsförmedling är Sveriges ledande start-up konsult. Med över 10 års erfarenhet, stort kontaktnät och branschens skarpaste rådgivare hjälper vi stora som små start-ups att uppnå sin fulla potential med skräddarsydda handlingsplaner och smart branding.
Följ oss
Sociala medier
SBF
Svensk Bolagsförmedling
Svensk Bolagsförmedling är Sveriges ledande start-up konsult. Med över 10 års erfarenhet, stort kontaktnät och branschens skarpaste rådgivare hjälper vi stora som små start-ups att uppnå sin fulla potential med skräddarsydda handlingsplaner och smart branding.
Kom i kontakt
Följ oss på sociala medier

Copyright by Svensk Bolagsförmedling. All rights reserved.

Copyright by Svensk Bolagsförmedling. All rights reserved.