Intervju med Elisabeth Daunelius som startat Daunelius Art & Consulting

25 July, 2023by sbfdemo

Hej Elisabeth,

Berätta hur du kom på tanken att starta ditt eget företag? Vad var drivkraften?

Jag har haft en enskild firma, Pensum, sedan. 80-talet för uppdrag inom universitetet och högskola. I samband med att jag gick i pension vid 63, avvecklade jag den firman. Så fick jag nya uppdrag och 2022 tog kag kontakt med SBF som hjälpte mig och skapade så ett nytt aktiebolag, Daunelius art & consulting.

Vad är målsättningen med ditt företagande?

Målsättningen är att göra ett förstklassigt arbete inom consulting och att i lugn och ro kunna utveckla mig själv inom konstområdet.

Vad inspirerar dig i liv som konstnär?
Inspiration är det mesta i livet som jag kommer i kontakt med. Men särskilt intresserar det mig hur vi klarar av livet i med och motgång, hur vi förhåller oss till varandra.

Vad har du jobbat med tidigare?
Jag har arbetat som personaldirektör, verksamhetschef och liknande uppdrag.

Varför ska man köpa dina tavlor?
Om man berörs, på något sätt, av en tavla som jag gjort, tycker jag att man ska slå till och köpa den.

Var köper man kunna köpa dina tavlor?

Jag finns i Gävle och där finns också mina tavlor.

Hur kommer man i kontakt med dig?
Jag finns i Gävle och där finns också mina tavlor. Man kommer i kontakt med mig via min hemsida, Instagram, facebook. Den vägen kan man köpa mina tavlor eller boka besök.

Hur ska du marknadsföra din verksamhet?
Marknadsföring sker genom Instagram, Facebook, Google och hemsidan.

Vad har du för råd till andra som vill starta företag?

Mitt råd till den som vill starta ett företag- ta hjälp, det underlättar väldigt mycket och man känner sig trygg i processen. För mig har det känts bra att ha någon att bolla frågor med

SBF
Svensk Bolagsförmedling
Svensk Bolagsförmedling är Sveriges ledande start-up konsult. Med över 10 års erfarenhet, stort kontaktnät och branschens skarpaste rådgivare hjälper vi stora som små start-ups att uppnå sin fulla potential med skräddarsydda handlingsplaner och smart branding.
Följ oss
Sociala medier
SBF
Svensk Bolagsförmedling
Svensk Bolagsförmedling är Sveriges ledande start-up konsult. Med över 10 års erfarenhet, stort kontaktnät och branschens skarpaste rådgivare hjälper vi stora som små start-ups att uppnå sin fulla potential med skräddarsydda handlingsplaner och smart branding.
Kom i kontakt
Följ oss på sociala medier

Copyright by Svensk Bolagsförmedling. All rights reserved.

Copyright by Svensk Bolagsförmedling. All rights reserved.