Intervju med Isabella från Isabella’s Beauty Secrets

7 October, 2021by Stefan Karlsson
Hej Isabella Eder Paradeiser,

 

  • Berätta hur du kom på tanken att starta ditt eget företag? Vad var drivkraften?

Nej men så här är det. Jag tog ju studenten i våras och hade egentligen tänkt att plugga, men jag kände verkligen att jag ville ha något större att göra i livet än att bara plugga, och det var ju att driva eget och vara min egen chef.

Och ja, helt enkelt göra något större och göra det som jag tycker är kul, intressant och har passion för, och det är just inom skönhet.

  • OK jag förstår, och det här är något du arbetar med just idag Isabella?

Ja precis. Det är det jag gör idag och tycker det är jätte roligt att arbeta med detta dagligen på det jobb jag har nu. Men att ha min egna verksamhet skulle vara super roligt!

  • Vad är målsättningen med ditt företagande?

Ja alltså, målsättningen med min verksamhet är att få mer erfarenhet utav detta samt att jag i framtiden skall kunna ta fler kurser för olika behandlingar och bara växa i skönhetsindustrin.

I framtiden skulle jag även vilja ha min helt egna skönhetssalong med anställda och att det flyter på ordentligt.

  • Vad är det för produkter/tjänster som du erbjuder?

Jag återförsäljer några produkter och kör ögonfransar, spray-tan och lash lift bland annat till att börja med. Men sen kommer jag dra in lite mer tjänster efter jag tagit en del utbildningar inom områden som jag är intresserad av.

  • Varför ska man välja just dig? Det finns massor med folk som har samma verksamhet som du?

Varför jag anser att man ska välja just mig om du är i närheten utav där jag befinner mig är för att jag använder endast bra material. Jag är mycket mån om mina produkter, och jag lägger mycket extra pengar på bra material som kostar lite mer istället för att använda billiga produkter.

Sedan använder jag även mig bara av veganska produkter och är väldigt noggrann med mitt arbete och sen har jag tagit en del bra utbildningar.

  • Vem är din kundgrupp? Konsument? Företag? 

Kundgruppen jag siktar på just nu är privata personer till att börja med

  • I början, kommer du ta hem kunderna till dig och utföra arbetet där eller hyr du ut dig till olika ställen?

Precis, det stämmer. Jag jag hyr ju ut mig hos olika salonger, vilket passar mig otroligt bra så här i början. Sen hoppas jag att öppna min egen salong som jag nämnde tidigare.

  • Vad har du för öppettider och hur kan man ta kontakt med dig?

Måndag till Fredag 10.00 till 19.00. Ibland har jag även öppet på lördagar om man vill boka in sig då.

  • Hur kan man ta kontakt med dig?

Man kan ta kontakt med mig genom min hemsida ,  Boka in sig via bokadirekt.se , skicka ett e-postmeddelande eller ringa, uppgifterna finner du nedan:

Hemsida: https://isabellasbeautysecrets.se/

Boka direkt : https://www.bokadirekt.se/places/pinkroom-22929

Epost adress: [email protected]

Mobilnummer: 0730419974 ( Ring eller Sms:a )

  • Om du skulle råd giva någon som ska starta ett nytt företag med ett tips, Vad skulle det vara?

Jag tycker att man ska satsa på något som du tycker är roligt och något du vill utveckla dig inom. Lägg hellre tid och pengar på det än på saker du inte egentligen vill arbeta med.

Stefan Karlsson

SBF
Svensk Bolagsförmedling
Svensk Bolagsförmedling är Sveriges ledande start-up konsult. Med över 10 års erfarenhet, stort kontaktnät och branschens skarpaste rådgivare hjälper vi stora som små start-ups att uppnå sin fulla potential med skräddarsydda handlingsplaner och smart branding.
Följ oss
Sociala medier
SBF
Svensk Bolagsförmedling
Svensk Bolagsförmedling är Sveriges ledande start-up konsult. Med över 10 års erfarenhet, stort kontaktnät och branschens skarpaste rådgivare hjälper vi stora som små start-ups att uppnå sin fulla potential med skräddarsydda handlingsplaner och smart branding.
Kom i kontakt
Följ oss på sociala medier

Copyright by Svensk Bolagsförmedling. All rights reserved.

Copyright by Svensk Bolagsförmedling. All rights reserved.