Intervju med Marie Lundin om hennes nya verksamhet som andlig vägledare

7 December, 2021by Hans A Kahn
Hej Marie,

 

 • Berätta hur du kom på tanken att starta ditt eget företag? Vad var drivkraften?

Jag har alltid velat jobba med det jag brinner för. Att få träffa och hjälpa människor och dessutom få utveckla och jobba med min andliga och mediala sida.

 

 • Hur länge har du hållt på med detta?

Jag har varit medial sedan barnsben och haft nyfikenheten och viljan att förstå och komma närmare det andliga och mediala i hela mitt liv. Det skrämde mig ett tag i början av tonåren men sen 25 års ålder har jag gått utbildningar och fördjupat mig och känt av vad som är rätt för mig i allt det mediala. Och vad som jag kan förmedla av det hela med healing, läsningar och andlig vägledning.

 

 • Vad är målsättningen med ditt företagande?

Min målsättning är att kunna träffa och ge stöd och vägledning samt balans i själ och kropp för så många som möjligt. Att få fina möten och kunna ge glädje och lugn till så många jag bara kan i dessa stressande tider. Samt att med min Bioenergihealing massage få människor att få smärtlindring och energi.

 

 • Vem startar du nu verksamheten med?

Jag startar upp själv. Jag hyr in mig på Torgatan 14 i Enköping där vi är några tjejer som hyr in oss.

 

 • Vad har du jobbat med tidigare?

Jag är utbildad Barnskötare har jobbat som receptionist och konferans värdinna på ett dataföretag samt varit hjälpare åt en blind och halv döv kvinna. Nu jobbar jag med äldre på hemtjänsten i Enköping på halvtid.

 

 • När kände du att du var redo att starta denna verksamhet?

Jag har kännt detta länge och tagit emot kunder och åkt hem till kunder samt haft kurser i det andliga och meditation länge men på en privat basis. Men nu kände jag att det var dags att gå all in. Att få jobba fullt ut med healing, massage och vägledningar som jag är utbildad i. Det här kan jag även hålla på med när jag går i pension så jag kombinerar nytta med nöje för mig.

 

 • Varför ska man anlita just dig?

Jag har en stor intuitiv förmåga att kunna se vad människor behöver och hur jag ska förmedla det på bästa sätt till just dig tex Har ett stort intresse att hjälpa och vägleda vad du behöver för att komma vidare på din livsväg. Vare sig det gäller en rådgivning med Taro eller en vägledning och coathning,massage eller healing.

 

 • Vad är det för tjänster som du erbjuder?

Jag erbjuder Andlig vägledning med Taro eller privat Seans.
Coaching i att komma vidare och uppnå ditt mål i livet Jag är utbildad i MI som är motiverande samtal och konfliktlösning och hjälper dig att själv med min hjälp att komma på hur du ska göra för att komma framåt.
Jag har Meditation och avslappningsteknik. Bioenergihealing massage som är massage, akupressur, healing i ett.
Samt sist avslappnande massage med aromaoljor.

 

 • Vad har du för öppettider?

Man får ringa och boka. Det är olika tider beroende på vilken vecka.

 

 • Hur kan man ta kontakt med dig?

Via min hemsida: https://marielundin.se

Mejla mig på: [email protected]

Ring mig på: 0761059797

 

 • Har du några kunder nu?

Jag har kunder och kurser samt utbildningar nu.

 

 • Betalar dina kunder per timme eller har du fasta priser?

Fasta priser som jag kommer höja nu efter nyår.

 

 • Hur ska du marknadsföra din verksamhet?

Mun till mun, Sociala medel, samt marknadsföring på mässor mm.

 

 • Vad har du för råd till andra som vill starta företag?

Kör och tro på din grej och vad du vill åstakomma med ditt företa. Var inkännande hur du bäst ska nå det mål du vill Ta hjälp och rådgivning av andra om du känner dig osäker på något. Var beredd på att allt sker inte på en gång utan ha tålamod med vissta delar. Det vinner du på.

 

 • Kan du berätta om din erfarenhet av Svensk Bolagsförmedling när du skulle starta företag?

Skönt att få hjälp med det som man kände sig var mest jobbigt och bökigt. Få hjälp med vilken turordning all pappersexercis ska ske . Och hur man marknadsför sig bäst.
Jag visste hur jag ville ha det och vi hade olika synpunkter ibland men det gick bra och jag kände mig trygg och nöjd med resultatet som blev.

 

 

Hans A Kahn

SBF
Svensk Bolagsförmedling
Svensk Bolagsförmedling är Sveriges ledande start-up konsult. Med över 10 års erfarenhet, stort kontaktnät och branschens skarpaste rådgivare hjälper vi stora som små start-ups att uppnå sin fulla potential med skräddarsydda handlingsplaner och smart branding.
Följ oss
Sociala medier
SBF
Svensk Bolagsförmedling
Svensk Bolagsförmedling är Sveriges ledande start-up konsult. Med över 10 års erfarenhet, stort kontaktnät och branschens skarpaste rådgivare hjälper vi stora som små start-ups att uppnå sin fulla potential med skräddarsydda handlingsplaner och smart branding.
Kom i kontakt
Följ oss på sociala medier

Copyright by Svensk Bolagsförmedling. All rights reserved.

Copyright by Svensk Bolagsförmedling. All rights reserved.