Izabella Angeliva, kreativ hårolog och coach berättar om sin verksamhet

6 October, 2021by Stefan Karlsson

Berätta hur du kom på tanken att starta ditt eget företag? Vad var drivkraften?

Jag har ju haft eget företag förut. Den här gången kommer tanken från att jag vill styra min egen tid och hur det ska vara.


Vad är målsättningen med ditt företagande?

Att hjälpa andra människor!

Vad är det för produkter/tjänster som du erbjuder?

Jag erbjuder hårvård, hårologi, massage, samtalsterapi, aromaterapi, personlig utveckling och personlig träning samt yoga. Fokuset i framtiden kommer ligga på coachning inom personlig utveckling och att sälja hår- och yoga produkter.

Varför ska man köpa dina tjänster/produkter?

För att jag är bäst! Haha, nä men jag tycker att jag är en väldigt bra och kreativ frisör. Hos mig kommer man till om man vill ha en makeover ut över det vanliga. Inom yogan kör jag yoga i kombination med personlig utveckling och mental träning vilket är ovanligt.

Vem är din kundgrupp? Konsument? Företag?

Nu är jag ju då i Majorna, så jag har ju hamnat på rätt plats. Det är riktigt goa människor som är glada, öppna och jordnära. Alla sociala härliga människor välkomna, privat som företag.


Vad har du för öppettider och hur kan man ta kontakt med dig?

Det går väldigt bra att kontakta mig på min mobil och på Facebook.

Öppettiderna är från 09.00-18.00
Telefonnummer: 0707883666

Kan du Berätta om din erfarenhet SBS NORWAY / Svensk Bolagsförmedling när du skulle starta företag?

Jag ringde till Svensk Bolagsförmedling när jag skulle starta företag. De var väldigt trevliga och hjälpte med det jag behövde. Snabba svar på mejl är också bra!

Om du skulle rådgiva någon som ska starta ett nytt företag med ett tips, vad skulle det vara?

Jag tycker definitivt att de ska ha en hemsida. Ta gärna hjälp av någon som är kunnig det är värt det!

Stefan Karlsson

SBF
Svensk Bolagsförmedling
Svensk Bolagsförmedling är Sveriges ledande start-up konsult. Med över 10 års erfarenhet, stort kontaktnät och branschens skarpaste rådgivare hjälper vi stora som små start-ups att uppnå sin fulla potential med skräddarsydda handlingsplaner och smart branding.
Följ oss
Sociala medier
SBF
Svensk Bolagsförmedling
Svensk Bolagsförmedling är Sveriges ledande start-up konsult. Med över 10 års erfarenhet, stort kontaktnät och branschens skarpaste rådgivare hjälper vi stora som små start-ups att uppnå sin fulla potential med skräddarsydda handlingsplaner och smart branding.
Kom i kontakt
Följ oss på sociala medier

Copyright by Svensk Bolagsförmedling. All rights reserved.

Copyright by Svensk Bolagsförmedling. All rights reserved.