Jan Tullgren höjer standarden inom transportbranchen

7 October, 2021by Stefan Karlsson0
Hej Jan Tullgren,
  • Berätta hur du kom på tanken att starta ditt eget företag? Vad var drivkraften?

Att starta eget företag i akt och mening att utföra tjänster och samtidigt skapa möjligheten till en bra och stabil inkomst har länge varit min drivkraft och mission.

Att hjälpa transportföretag att skaffa duktig och välutbildad personal i en bransch som formligen skriker efter chaufförer. Med mina erfarenheter och kontakter har gett mig styrkan att göra verklighet av min företagsidé.

Då ett företag, med liknande verksamhet, där jag tidigare var anställd drabbades av konkurs uppmanades jag av flera olika personer att starta eget.

  • Vad är målsättningen med ditt företagande?

Målsättningen har hela tiden varit att vara en bra samarbetspartner som levererar kvalitet före kvantitet och där ambitionen att växa skall vara inom rimlighetens gränser. Bättre att växa sakta men säkert än snabbt och ostabilt.

  • Vad är det för tjänster som du erbjuder?

De tjänster vi erbjuder våra kunder är hjälp med rekrytering, chaufförsuppdrag (bemanning), följebilsuppdrag vid tunga – breda – långa transporter, budtransporter eller andra tjänster åt åkerier och transportföretag.

  • Varför ska man köpa dina tjänster?

Att beställa/köpa de tjänster som företaget kan erbjuda säkerställer att transporter kommer fram på avsedd tid. Det friställer tid och resurser bland annat med en rekryteringsprocess eller vid chaufförsbehov. Det blir ett kostnadseffektivt sätt att lösa uppkomna problem.

  • Vem är din kundgrupp? Konsument? Företag?

Vår kundgrupp är företag inom transportnäringen såsom åkerier – godsterminaler – specialtransporter.

  • Vad har du för öppettider och hur kan man ta kontakt med dig?

Då man behöver vår hjälp kan man kontakta oss 24/7 på telefon och hemsidan www.transport-akeriservice.com eller via jourtelefon.

Samt även dagtid mellan 08.00 – 18.00 då vi har kontorstid.

Man kan också göra ett besök på vårt kontor och på plats diskutera sina uppdragsbehov.

  • Kan du Berätta om din erfarenhet Svenskbolagsformedling.se när du skulle starta företag?

Jag har tidigare startat företag med olika bolagsbildningsalternativ såsom enskild firma och Aktiebolag. Aktiebolag genom en konstruktion där bolaget bildades i England med filialregistrering i Sverige så kallat SUF bolag.

Det har givit  mig många erfarenheter och kunskaper då jag vid flertalet tillfällen har stött på problem, bland annat med  anskaffande av Bankkonto – Bankgiro – Leasing av fordon.

Den information jag har skaffat mig gällande hjälp med bolagsbildning, genom kontakter med Svensk Bolagsförmedling har varit väldigt betydelsefullt.

Ett fantastiskt enkelt sätt att bilda ett eget bolag och få hjälp av kunniga personer som sköter hela eller delar av processen med ansökan och registrering hos Bolagsverket – Skatteverket kontakt

med banker etc. har visat sig vara en riktig fullträff.

  • Om du skulle rådgiva någon som ska starta ett nytt företag med ett tips, Vad skulle det vara?

Jag har all anledning att rekommendera dig som står inför vägskälet att starta eget företag att ta hjälp av Svensk Bolagsförmedling.

De kommer att underlätta dina möjligheter att snabbt nå ditt mål och dina möjligheter till en lyckad bolagsbildning.

Mitt råd är också att skaffa sig så mycket information om den bransch du tänker dig vara verksam inom. Samt att göra marknadsanalyser och kalkyler.

Du kan med fördel få erforderlig hjälp från ALMI Företagspartner som finns till för såväl stora som små företag, och de kan också  bidra med hjälp som kan bidraga till verkställande av din affärsidé.

Stefan Karlsson

Leave a Reply

Your email address will not be published.

SBF
Svensk Bolagsförmedling
Svensk Bolagsförmedling är Sveriges ledande start-up konsult. Med över 10 års erfarenhet, stort kontaktnät och branschens skarpaste rådgivare hjälper vi stora som små start-ups att uppnå sin fulla potential med skräddarsydda handlingsplaner och smart branding.
Följ oss
Sociala medier
SBF
Svensk Bolagsförmedling
Svensk Bolagsförmedling är Sveriges ledande start-up konsult. Med över 10 års erfarenhet, stort kontaktnät och branschens skarpaste rådgivare hjälper vi stora som små start-ups att uppnå sin fulla potential med skräddarsydda handlingsplaner och smart branding.
Kom i kontakt
Följ oss på sociala medier

Copyright by Svensk Bolagsförmedling. All rights reserved.

Copyright by Svensk Bolagsförmedling. All rights reserved.