Magda Abrahamsson från Precis Som Hon Stockholm berättar om sitt arbete för att motverka psykisk ohälsa och mobbning

6 October, 2021by Stefan Karlsson
Hej Magda Abrahamsson!

 

  • Berätta vad som gjorde att du vill arbeta mot psykisk ohälsa och mobbning? Vad var drivkraften?

-Jag kom på tanken för jag vill göra skillnad och jag tror att min historia och min erfarenhet i livet hittills är något som kan få folk och öppna ögonen för psykisk ohälsa och mobbning.

  • Vad är målsättningen med Precis Som Hon Stockholm?

-Att vi inte ska tysta ner den psykiska ohälsan och mobbningen. Det är väldigt mycket hysch hysch om det och jag tycker att vi ska våga prata om detta och lyfta fram det i ljuset för att finna en lösning på problemet och för att få individen att må bättre så att den förstår att den inte är ensam.

  • Vad är det för produkter/tjänster som du erbjuder?

-En föreläsning, i tre olika delar, antingen 30/60/90 minuter och en teaterföreställning.

  • Varför ska man köpa dina tjänster/produkter?

-För att jag vågar att vara ärlig på riktigt. Ingenting är påhittat, allting är baserat på något verkligt och det är viktigt att människor förstår innebörden av det här samhällsproblemet så att vi kan gå vidare och utvecklas som människor.

  • Vem är din kundgrupp? Konsument? Företag?

-Både privatpersoner, företag och kommuner så som skolor. Från skolor har jag satt en åldersgräns från Årskurs 5 och uppåt.

  • Vad har du för öppettider och hur kan man ta kontakt med dig?

-09.00-18.00. Man får lättast kontakt med mig genom att ringa eller mejla,
Mitt telefonnummer är: 0762075505
Min mejl är: [email protected]
Min hemsida är: http://precissomhon.se/

  • Kan du Berätta om din erfarenhet SBS NORWAY / Svensk Bolagsförmedling när du skulle starta företag?

-Min erfarenhet av Svensk Bolagsförmedling är jättebra. Jag blev vidarekopplad till en handläggare som förklarade fördelarna med tjänsten och så fick jag hjälp med att starta mitt företag. Allting gick snabbt och smidigt och jag har verkligen fått den hjälp och support som jag behövt.

  • Om du skulle rådgiva någon som ska starta ett nytt företag med ett tips, vad skulle det vara?

-Våga tro på din idé! Ingen idé är för dum för att prova, vill man så kan man. Det värsta kan hända är att man inte lyckas första gången men det är bara att klättra upp igen!

Stefan Karlsson

SBF
Svensk Bolagsförmedling
Svensk Bolagsförmedling är Sveriges ledande start-up konsult. Med över 10 års erfarenhet, stort kontaktnät och branschens skarpaste rådgivare hjälper vi stora som små start-ups att uppnå sin fulla potential med skräddarsydda handlingsplaner och smart branding.
Följ oss
Sociala medier
SBF
Svensk Bolagsförmedling
Svensk Bolagsförmedling är Sveriges ledande start-up konsult. Med över 10 års erfarenhet, stort kontaktnät och branschens skarpaste rådgivare hjälper vi stora som små start-ups att uppnå sin fulla potential med skräddarsydda handlingsplaner och smart branding.
Kom i kontakt
Följ oss på sociala medier

Copyright by Svensk Bolagsförmedling. All rights reserved.

Copyright by Svensk Bolagsförmedling. All rights reserved.