Om oss

Svensk Bolagsförmedlings historia är en som många av våra kunder kan känna igen sig i.

Samir, som startade företaget 2010, hade i många år funderat på att starta sin egen verksamhet men när han skulle skrida till verket fann han att det inte var så enkelt som man kunnat tro.

Efter många månader fyllda av kluriga administrativa processer, förelägganden från myndigheterna och kompletteringar så hade Samir en bättre företagsidé än någonsin förut – Ge blivande entreprenörer den hjälpen som han behövt så mycket, men inte velat betala en advokat eller revisor tiotusentals kronor för.

Men att han vägrat ge sig var bara till hans fördel, för han hade nu lärt sig mycket mer om att registrera företag än vad han ett halvår tidigare ens trott varit möjligt.

Han tog väl tillvara på den kunskapen och bytte namn på sitt nya företag (och lärde sig att det inte alltid är så enkelt heller) till Svensk Bolagsförmedling.

Sedan dess har det bara gått uppåt. Under de första åren gick vi från att vara ett typiskt småföretag med bara ett par anställda till marknadens nya utmanare. När organisationen växte så blickade Samir till några av Sveriges största om väletablerade företag – Hur gjorde de när de växte så det knakade?

Och därav kom idén att starta vårat kontaktcenter på soliga Malta.

Samir fick idén att expandera ytterligare av att en vän från Norge beskrev en upplevelse som liknande hans egna. Efter några månader av research och planering grundades Bedriftsupport i Norge och Scandinavian Business Solutions hade fötts. Idag har vi kontor i Sverige, Norge och på Malta.

Under senaste 11 åren så har vi etablerat över 24 000 företag i Norge och Sverige och hjälpt över 30 000 entreprenörer så att de kunnat lägga mindre tid på administration och pappersarbete och mer tid på att tjäna pengar och leda sin organisation.

Men vi gillar inte att stå still. Under de senaste åren har vi breddat vårat fokus från att arbeta primärt med företagsetableringar till en mer holistiskt tillvägagångssätt.

Idag  är vår målsättning att varje entreprenör som tar hjälp utav oss skall kunna satsa 100% på det som de är bäst på, medans vi sköter företags- och skattregistreringen, skapar ditt varumärke, din hemsida, boostar din uppstart med marknadsföring och hjälper dig hitta den bästa lösningen för ditt företags ekonomi.

Oavsett om du planerat din verksamhet sedan barnsben, precis blivit slagen som en blixt av en revolutionerande idé eller  gått i pension och vill ta den där chansen som du aldrig fick möjlighet att ta – Har du en företagsidé så har vi alla verktyg som du kommer behöva för att lyckas.

https://svenskbolagsformedling.se/wp-content/uploads/2020/04/img-years-of-trust-2.png

Som branschens ledanre när det kommer till företagsetablering är vårt mål att göra denna process så enkel och smärtfri som möjligt för morgondagens entreprenörer och vi bistår med allt du behöver veta för att känna dig trygg när du väljer att starta ett nytt kapitel som företagsägare.

Vi kommer också finnas där längs vägen för stöd och rådgivning oavsett vilken hjälp du skulle önska eller behöva för ditt företag.

Ta kontakt med oss om du funderat på att starta firma, men inte vet hur du skall gå tillväga, eller ens börja.

Uppstartsfasen för ett nystartat företag är alltid den tuffaste och det är många faktorer som spelar in för att man skall lyckas, och man måste vara dedikerad och vara förberedd på långa dagar och hårt arbete för att lyckas i längden.

När man väl bestämt sig för att ta steget och förverkliga sin affärsidé är det naturligt att man har en mängd frågor runt detta som val av företagsform, företagsnamn, skatt, registrering, hur man marknadsför sig med mera och det är rekommenderat att man rådför sig med någon som har erfarenhet och kunskap när det kommer till företagsetablering.

Vi vägleder dig hela vägen från affärsidé till etablering och ser till att du har alla verktyg du kommer behöva för att kunna manövrera dig i marknaden och bygga ett varumärke som du kan vara stolt över.

Mer än bara en konsult

Vad kan vi
hjälpa dig med?

Vi vet att varje företag är unikt och det är därför vi har specialiserat oss inom 4 områden för att kunna hjälpa alla företag, oavsett vilka unika behov din verksamhet har.
Start-up
Bokföring
Design & grafik
Marknadsföring
Vad tycker våra kunder?

Ditt företag
Vår lösning

https://svenskbolagsformedling.se/wp-content/uploads/2021/09/per.png
Bra service
Bra och snabb hjälp i olika frågor. Innovativa idéer ang hemsida och logga

Per-Rune Andersson

https://svenskbolagsformedling.se/wp-content/uploads/2021/09/unnamed.png
Bästa valet!
Jag kan verkligen rekommendera detta bolag om man ska starta enskild firma. Jag hade inte fixat det utan dem, de har hjälpt till med det mesta i starten såsom registrering, hemsida och logotyp. Oerhört snabb hjälp och mycket prisvärt. En vänlig, bemötande och proffsig service med. Tack för all hjälp!! 🙏🏻🌟

Anna-Stina Klockhoff

https://svenskbolagsformedling.se/wp-content/uploads/2021/09/unnamed-2.png
Hjälpt mitt självförtroende
Ett stort tack till Nisvet som hjälpt mig att färdigställa min hemsida, med ett proffsigt utseende och engagemang att hjälpa på bästa sätt. Ett stort tack även till Oskar och Ove som också visat engagemang, trott på min affärs ide och givit mig självförtroende. Det har varit skönt att få hjälp av kunniga personer istället för att försöka lösa allt på egen hand

Repanse Lejonhjärta

https://svenskbolagsformedling.se/wp-content/uploads/2021/09/unnamed-1.png
Alla lösningar
Dom är bra på allt så rekommenderar detta till 100% om ni ska starta eget företag. Dom har hjälpt mig så mycket med allting.

Dannes Media

https://svenskbolagsformedling.se/wp-content/uploads/2021/09/unnamed-3.png
Stort tack
Ska rikta ett stort tack till Svensk Bolagsförmedling och främst till Nisvet som varit till stor hjälp för både självkänslan och för mitt företag Normativet Produktions utveckling!

Tack för att ni är så bra på det ni gör och tack för all hjälp jag fått!

Livya Nordberg

https://svenskbolagsformedling.se/wp-content/uploads/2021/09/eee.png
Jätte smidigt!
Jätte snabba och duktiga! Jag hade Nisvet som i nästan halva dagen gjorde fin hemsida på mitt företag, fått snabb respons. Rekommenderas starkt❤️

Felicia Smith

bt_bb_section_top_section_coverage_image

Kom i kontakt

Ring oss
08 123 503 29
Boka ett kostnadsfritt strategimöte
Om du vill prata med en professionell rådgivare så kontakta oss via formuläret nedan. Vi återkommer så fort vi har möjlighet.

  SBF
  Svensk Bolagsförmedling
  Svensk Bolagsförmedling är Sveriges ledande start-up konsult. Med över 10 års erfarenhet, stort kontaktnät och branschens skarpaste rådgivare hjälper vi stora som små start-ups att uppnå sin fulla potential med skräddarsydda handlingsplaner och smart branding.
  Följ oss
  Sociala medier
  SBF
  Svensk Bolagsförmedling
  Svensk Bolagsförmedling är Sveriges ledande start-up konsult. Med över 10 års erfarenhet, stort kontaktnät och branschens skarpaste rådgivare hjälper vi stora som små start-ups att uppnå sin fulla potential med skräddarsydda handlingsplaner och smart branding.
  Kom i kontakt
  Följ oss på sociala medier

  Copyright by Svensk Bolagsförmedling. All rights reserved.

  Copyright by Svensk Bolagsförmedling. All rights reserved.