Pim berättar om sin thaimat gjord med kärlek i Falun

6 October, 2021by Stefan Karlsson
Hej Pim,

 

  • Berätta hur du kom på tanken att börja sälja thaimat i Falun? Vad var drivkraften?

-Jag jobbade inom äldreomsorgen, inom demens, i 11 år innan jag gick in i väggen 2017. I över 5 år har jag gått och funderat på detta men hade inte ork och energi att ta steget att bli egen företagare. Efter en månad hemma så tog jag tag i saken och kontaktade Svensk Bolagsförmedling för att de kunde hjälpa mig med att få fart på min dröm. Idén om matlagning kommer från min familj. De flesta i min familj har varit verksamma inom just detta område på olika vis. Min bror driver idag en restaurang i Korat som ligger i nordöstra Thailand.

  • Vad är målsättningen med ditt företagande?

Drömmen är att kunna flytta till Thailand om 15 år för att kunna vara med min mamma på heltid

  • Vad är det för produkter/tjänster som du erbjuder?

Jag säljer thaimat och planerar även att hålla matlagningskurser.

  • Varför ska man köpa dina tjänster/produkter?

Maten är gjord från grunden, den är nyttig och fräsch. Min hemliga ingrediens är att jag gör den med kärlek!

  • Vem är din kundgrupp? Konsument? Företag?

Alla i Falun känner mig. Vi serverar mat till allt från företagschefer till studerande. Ungdomarna älskar mina vårrullar.

  • Vad har du för öppettider och hur kan man ta kontakt med dig?

Vi har öppet mellan 10-18 och lättaste sättet att kontakta mig på är via vår hemsida eller telefon.
Telefon: 0704323179
Mail: [email protected]

  • Kan du berätta om din erfarenhet Svensk Bolagsförmedling när du skulle starta företag?

Jag tog kontakt med Svensk Bolagsförmedling redan i oktober och de har verkligen hjälpt mig med allt som har med bolag och marknadsföring att göra. Skulle jag ge ett betyg skulle det vara 10/10. Jag är mest förtjust i Leo på supporten som orkar lyssna på alla mina frågor.

  • Om du skulle rådgiva någon som ska starta ett nytt företag med ett tips, Vad skulle det vara?

I första hand skulle jag rekommendera att ta kontakt med Svensk Bolagsförmedling. Vi tänker likadant. Svensk Bolagsförmedling ser helheten och möjligheterna min verksamhet.

Stefan Karlsson

SBF
Svensk Bolagsförmedling
Svensk Bolagsförmedling är Sveriges ledande start-up konsult. Med över 10 års erfarenhet, stort kontaktnät och branschens skarpaste rådgivare hjälper vi stora som små start-ups att uppnå sin fulla potential med skräddarsydda handlingsplaner och smart branding.
Följ oss
Sociala medier
SBF
Svensk Bolagsförmedling
Svensk Bolagsförmedling är Sveriges ledande start-up konsult. Med över 10 års erfarenhet, stort kontaktnät och branschens skarpaste rådgivare hjälper vi stora som små start-ups att uppnå sin fulla potential med skräddarsydda handlingsplaner och smart branding.
Kom i kontakt
Följ oss på sociala medier

Copyright by Svensk Bolagsförmedling. All rights reserved.

Copyright by Svensk Bolagsförmedling. All rights reserved.