Pim berättar om sin thaimat gjord med kärlek i Falun

6 October, 2021by Stefan Karlsson0
Hej Pim,

 

  • Berätta hur du kom på tanken att börja sälja thaimat i Falun? Vad var drivkraften?

-Jag jobbade inom äldreomsorgen, inom demens, i 11 år innan jag gick in i väggen 2017. I över 5 år har jag gått och funderat på detta men hade inte ork och energi att ta steget att bli egen företagare. Efter en månad hemma så tog jag tag i saken och kontaktade Svensk Bolagsförmedling för att de kunde hjälpa mig med att få fart på min dröm. Idén om matlagning kommer från min familj. De flesta i min familj har varit verksamma inom just detta område på olika vis. Min bror driver idag en restaurang i Korat som ligger i nordöstra Thailand.

  • Vad är målsättningen med ditt företagande?

Drömmen är att kunna flytta till Thailand om 15 år för att kunna vara med min mamma på heltid

  • Vad är det för produkter/tjänster som du erbjuder?

Jag säljer thaimat och planerar även att hålla matlagningskurser.

  • Varför ska man köpa dina tjänster/produkter?

Maten är gjord från grunden, den är nyttig och fräsch. Min hemliga ingrediens är att jag gör den med kärlek!

  • Vem är din kundgrupp? Konsument? Företag?

Alla i Falun känner mig. Vi serverar mat till allt från företagschefer till studerande. Ungdomarna älskar mina vårrullar.

  • Vad har du för öppettider och hur kan man ta kontakt med dig?

Vi har öppet mellan 10-18 och lättaste sättet att kontakta mig på är via vår hemsida eller telefon.
Telefon: 0704323179
Mail: [email protected]

  • Kan du berätta om din erfarenhet Svensk Bolagsförmedling när du skulle starta företag?

Jag tog kontakt med Svensk Bolagsförmedling redan i oktober och de har verkligen hjälpt mig med allt som har med bolag och marknadsföring att göra. Skulle jag ge ett betyg skulle det vara 10/10. Jag är mest förtjust i Leo på supporten som orkar lyssna på alla mina frågor.

  • Om du skulle rådgiva någon som ska starta ett nytt företag med ett tips, Vad skulle det vara?

I första hand skulle jag rekommendera att ta kontakt med Svensk Bolagsförmedling. Vi tänker likadant. Svensk Bolagsförmedling ser helheten och möjligheterna min verksamhet.

Stefan Karlsson

Leave a Reply

Your email address will not be published.

SBF
Svensk Bolagsförmedling
Svensk Bolagsförmedling är Sveriges ledande start-up konsult. Med över 10 års erfarenhet, stort kontaktnät och branschens skarpaste rådgivare hjälper vi stora som små start-ups att uppnå sin fulla potential med skräddarsydda handlingsplaner och smart branding.
Följ oss
Sociala medier
SBF
Svensk Bolagsförmedling
Svensk Bolagsförmedling är Sveriges ledande start-up konsult. Med över 10 års erfarenhet, stort kontaktnät och branschens skarpaste rådgivare hjälper vi stora som små start-ups att uppnå sin fulla potential med skräddarsydda handlingsplaner och smart branding.
Kom i kontakt
Följ oss på sociala medier

Copyright by Svensk Bolagsförmedling. All rights reserved.

Copyright by Svensk Bolagsförmedling. All rights reserved.