Jose Antonio Bruzzone Rios
Jose Antonio Bruzzone Rios
2023-10-17
Det är en väldigt supportiv för start eller företagsfrågor. Dom ger tips och bra rådgivning. Fråga efter Oscar om ni vill bra handledning. Rekommenderas starkt för företag och personer villiga starta ett företag. Starkt rekommenderat och bra tips om man vill starta i Sverige!
Naomi Brorsson
Naomi Brorsson
2023-08-15
Fick väldigt bra hjälp med att starta mitt företag. Dom är väldigt proffsiga och hjälpsamma. Rekommenderar till alla som behöver lite hjälp och inte riktigt vet hur man går till väga med att starta företag. 10/10
Dario
Dario
2023-08-02
Kontaktperson: Bob M. Rekommenderas Starkt! Har fått All Hjälp jag behöver med att starta enskild firma. Mycket bra Service och bemötande. Du som funderar på att starta företag? Tveka inte, värt varenda krona!!! Tusen Tack igen Bob!
SnoWy Warbinger
SnoWy Warbinger
2023-07-21
Wow! Utan svensk Bolagsförmedling och min kontakt person vet jag inte hur det hade gått. Har fått hjälp med att starta igång allt som f-skatt och att starta mitt företag. Hade mycket frågor och funderingar och fick svar och hjälp att på allt som jag undrade. Kan starkt rekommendera för dem som inte vet vart man ska starta eller dem som inte har så bra koll på företagande
Tajinder Singh
Tajinder Singh
2023-06-28
Big thanks to Oskar!! With answering all my questions and clearing doubts to helping me filling up forms and getting registered it all went pretty smooth and quick. Thanks Svensk Bolagsförmedling for quick response and all the information provided. Will surely recommend to any one who is new here!!
Samuel Albertsson
Samuel Albertsson
2023-06-13
Grymma, rekommenderar starkt.
Juan Jose Ramirez S.
Juan Jose Ramirez S.
2023-06-05
Varit en stor hjälp när man har noll koll på grejer, stor hjälp med att sätta upp hemsida,domän och e-post, väldigt elegant och stilig design på hemsidan, rekommenderas starkt!

Vanliga frågor

Företagsformerna i Sverige inkluderar enskild firma, handelsbolag, aktiebolag och kommanditbolag. Vilken företagsform som passar bäst beror på företagets behov och mål.

Registreringsprocessen kan variera beroende på företagsform, men i allmänhet innefattar den att fylla i nödvändiga dokument, som firmateckningsrätt och ansökan till Bolagsverket.

Företag i Sverige kan vara skyldiga att betala inkomstskatt, moms, arbetsgivaravgifter och eventuella andra skatter beroende på företagsform och verksamhet.

Vissa branscher och verksamheter kan kräva särskilda tillstånd eller licenser. Det är viktigt att kontrollera med relevanta myndigheter för att säkerställa att du följer lagstiftningen.

Företag måste föra noggrann bokföring och redovisning. Det kan vara fördelaktigt att anlita en auktoriserad revisor eller redovisningskonsult.

Regler och lagar kan variera beroende på bransch och företagsform. Det är viktigt att förstå de specifika reglerna som gäller för ditt företag.

Det finns olika finansieringsmöjligheter, inklusive banklån, investerare, och statliga eller privata stödprogram. Valet av finansiering beror på ditt företags behov.

Företagare kan behöva olika försäkringar, som ansvarsförsäkring, företagsförsäkring och sjukförsäkring. Det är viktigt att skydda sig själv och företaget.

Om du anställer personal måste du betala arbetsgivaravgifter, som finansierar socialförsäkringssystemet och andra arbetsrelaterade kostnader.

Det bästa rådet är att göra noggrann forskning, söka professionell rådgivning och upprätta en välgenomtänkt affärsplan innan du tar steget att starta ditt företag.

Det är viktigt att komma ihåg att regler och krav kan ändras över tid, så det är klokt att alltid vara uppdaterad om den senaste informationen och att rådgöra med experter vid behov.