Om oss

Jose Antonio Bruzzone Rios
Jose Antonio Bruzzone Rios
2023-10-17
Det är en väldigt supportiv för start eller företagsfrågor. Dom ger tips och bra rådgivning. Fråga efter Oscar om ni vill bra handledning. Rekommenderas starkt för företag och personer villiga starta ett företag. Starkt rekommenderat och bra tips om man vill starta i Sverige!
Naomi Brorsson
Naomi Brorsson
2023-08-15
Fick väldigt bra hjälp med att starta mitt företag. Dom är väldigt proffsiga och hjälpsamma. Rekommenderar till alla som behöver lite hjälp och inte riktigt vet hur man går till väga med att starta företag. 10/10
Dario
Dario
2023-08-02
Kontaktperson: Bob M. Rekommenderas Starkt! Har fått All Hjälp jag behöver med att starta enskild firma. Mycket bra Service och bemötande. Du som funderar på att starta företag? Tveka inte, värt varenda krona!!! Tusen Tack igen Bob!
SnoWy Warbinger
SnoWy Warbinger
2023-07-21
Wow! Utan svensk Bolagsförmedling och min kontakt person vet jag inte hur det hade gått. Har fått hjälp med att starta igång allt som f-skatt och att starta mitt företag. Hade mycket frågor och funderingar och fick svar och hjälp att på allt som jag undrade. Kan starkt rekommendera för dem som inte vet vart man ska starta eller dem som inte har så bra koll på företagande
Tajinder Singh
Tajinder Singh
2023-06-28
Big thanks to Oskar!! With answering all my questions and clearing doubts to helping me filling up forms and getting registered it all went pretty smooth and quick. Thanks Svensk Bolagsförmedling for quick response and all the information provided. Will surely recommend to any one who is new here!!
Samuel Albertsson
Samuel Albertsson
2023-06-13
Grymma, rekommenderar starkt.
Juan Jose Ramirez S.
Juan Jose Ramirez S.
2023-06-05
Varit en stor hjälp när man har noll koll på grejer, stor hjälp med att sätta upp hemsida,domän och e-post, väldigt elegant och stilig design på hemsidan, rekommenderas starkt!

Svensk Bolagsförmedlings historia är en som många av våra kunder kan känna igen sig i.

Samir, som startade företaget 2010, hade i många år funderat på att starta sin egen verksamhet men när han skulle skrida till verket fann han att det inte var så enkelt som man kunnat tro.

Efter många månader fyllda av kluriga administrativa processer, förelägganden från myndigheterna och kompletteringar så hade Samir en bättre företagsidé än någonsin förut – Ge blivande entreprenörer den hjälpen som han behövt så mycket, men inte velat betala en advokat eller revisor tiotusentals kronor för.

Men att han vägrat ge sig var bara till hans fördel, för han hade nu lärt sig mycket mer om att registrera företag än vad han ett halvår tidigare ens trott varit möjligt.

Han tog väl tillvara på den kunskapen och bytte namn på sitt nya företag (och lärde sig att det inte alltid är så enkelt heller) till Svensk Bolagsförmedling.

Sedan dess har det bara gått uppåt. Under de första åren gick vi från att vara ett typiskt småföretag med bara ett par anställda till marknadens nya utmanare. När organisationen växte så blickade Samir till några av Sveriges största om väletablerade företag – Hur gjorde de när de växte så det knakade?

Och därav kom idén att starta vårat kontaktcenter på soliga Malta.

Samir fick idén att expandera ytterligare av att en vän från Norge beskrev en upplevelse som liknande hans egna. Efter några månader av research och planering grundades Bedriftsupport i Norge och Scandinavian Business Solutions hade fötts. Idag har vi kontor i Sverige, Norge och på Malta.

Under senaste 11 åren så har vi etablerat över 24 000 företag i Norge och Sverige och hjälpt över 30 000 entreprenörer så att de kunnat lägga mindre tid på administration och pappersarbete och mer tid på att tjäna pengar och leda sin organisation.

Men vi gillar inte att stå still. Under de senaste åren har vi breddat vårat fokus från att arbeta primärt med företagsetableringar till en mer holistiskt tillvägagångssätt.

Idag  är vår målsättning att varje entreprenör som tar hjälp utav oss skall kunna satsa 100% på det som de är bäst på, medans vi sköter företags- och skattregistreringen, skapar ditt varumärke, din hemsida, boostar din uppstart med marknadsföring och hjälper dig hitta den bästa lösningen för ditt företags ekonomi.

Oavsett om du planerat din verksamhet sedan barnsben, precis blivit slagen som en blixt av en revolutionerande idé eller  gått i pension och vill ta den där chansen som du aldrig fick möjlighet att ta – Har du en företagsidé så har vi alla verktyg som du kommer behöva för att lyckas.

Som branschens ledanre när det kommer till företagsetablering är vårt mål att göra denna process så enkel och smärtfri som möjligt för morgondagens entreprenörer och vi bistår med allt du behöver veta för att känna dig trygg när du väljer att starta ett nytt kapitel som företagsägare.

Vi kommer också finnas där längs vägen för stöd och rådgivning oavsett vilken hjälp du skulle önska eller behöva för ditt företag.

Ta kontakt med oss om du funderat på att starta firma, men inte vet hur du skall gå tillväga, eller ens börja.

Uppstartsfasen för ett nystartat företag är alltid den tuffaste och det är många faktorer som spelar in för att man skall lyckas, och man måste vara dedikerad och vara förberedd på långa dagar och hårt arbete för att lyckas i längden.

När man väl bestämt sig för att ta steget och förverkliga sin affärsidé är det naturligt att man har en mängd frågor runt detta som val av företagsform, företagsnamn, skatt, registrering, hur man marknadsför sig med mera och det är rekommenderat att man rådför sig med någon som har erfarenhet och kunskap när det kommer till företagsetablering.

Vi vägleder dig hela vägen från affärsidé till etablering och ser till att du har alla verktyg du kommer behöva för att kunna manövrera dig i marknaden och bygga ett varumärke som du kan vara stolt över.