Sätt fart på din företagsstart med oss

Svensk Bolagsförmedling kan hjälpa dig med viktiga startbeslut. Vi kan ta hand om alla nödvändiga pappersarbete och starta prognoser och beräkningar för att hjälpa dig att få en så bra utgångspunkt för din verksamhet som möjligt. Vi hjälper tusentals om året  att uppnå sina företagsdrömmar!

Bli uppringd av en rådgivare

Vill du starta företag men vet inte var du skall börja?

Du har en affärsidé, kunskap och driv. Men du saknar erfarenhet som entreprenör och resurser för att göra allting själv?

Svensk Bolagsförmedling har varit Sveriges största Start-up konsult i över 10 år, och vi kan hjälpa dig.

De flesta nyföretagare vill lägga så lite tid och energi som möjligt på byråkrati, pappersarbete och ekonomi. Om du är duktig på att snickra, klippa, städa eller sälja, varför skulle du lägga din dyrbara tid, som du kan spendera på att faktiskt jobba i ditt företag och tjäna pengar.

Det är här som vi kommer in i bilden!

Vi kan hjälpa dig från idé till gärning. Starta företaget, registrera F-skattsedel, och ordna bokföringen. Det enda du behöver göra är att fokusera på något du vill göra!

Men pappersarbetet är inte det enda vi gör…
Vi har avdelningar inom juridik, design, ekonomi och marknadsföring för att kunna hjälpa dig bygga och skala din verksamhet så att du når långsiktig framgång, oavsett hur stort eller litet företag du bedriver.

Få gratis rådgivning

Vill du komma igång med ett nytt företag, skapa nya möjligheter för din nuvarande firma eller bara är lite nyfiken på oss och vad vi kan göra för dig? I så fall kan du boka ett 30 minuters kostnadsfritt strategimöte med en av våra handläggare genom att klicka här